Snel en comfortabel luchthavenvervoer

Gaat u op vakantie, staat er een zakenreis op de planning of wilt u een reiziger ophalen? Kies dan voor het vlotte, veilige en vanzelfsprekend comfortabele luchthavenvervoer vanuit Schiedam van Schiedam Taxi Centrale. Wij zetten onze airporttaxi in om u te vervoeren naar diverse luchthavens binnen én buiten Nederland. Voor een zorgeloos begin of einde van uw reis!

Luxe taxi naar de luchthaven

Het belangrijkste van vliegveldvervoer is natuurlijk dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Maar dat betekent niet dat snelheid hoger in het vaandel hoort te staan dan een comfortabel en veilig gevoel. In onze luxe luchthaventaxi geniet u daarom altijd van een zorgeloze, prettige taxirit. Zo maakt u een stressvrij begin aan uw reis of komt u in een fijne sfeer terug van uw trip.

Onze 4-persoons Mercedes E-klasse vliegveldtaxi heeft genoeg ruimte voor u, uw gezelschap en al uw bagage. Hierin vervoeren wij u zonder problemen of stress naar allerlei airports binnen en buiten Nederland. Wij zijn uw taxi naar Schiphol, Rotterdam-The Hague Airport, Eindhoven, Zaventem, Düsseldorf en nog vele andere locaties. En dat alles voor een vaste, voordelige prijs!

Voordelig uw airporttaxi boeken

Of u nu dus Schipholvervoer of ander luchthavenvervoer nodig heeft, Schiedam Taxi Centrale staat voor u klaar. Om uw reis zo vlot mogelijk te laten verlopen, raden wij u aan minstens 24 uur op voorhand uw taxi te boeken. Bent u met meer dan 4 personen? Geen probleem! Dit is zeker mogelijk voor slechts een kleine meerprijs. Voor een Schipholtaxi voor een grotere groep geldt een toeslag van €20, voor andere luchthavens is dit €25. Wij vervoeren u dan in een comfortabele 8-persoons taxibus.

Contacteer Schiedam Taxi Centrale direct via 010 – 410 20 30 en leg uw reservering vast! Voor meer informatie zijn wij te allen tijde bereikbaar via het online formulier. Zonder zorgen naar uw bestemming!

Back to Top