Representatief en comfortabel zakelijk vervoer

Als ondernemer wilt u natuurlijk representatief voor de dag komen en onderweg van alle gemakken voorzien zijn. Kies daarom voor zakelijk vervoer in Schiedam en omgeving door Schiedam Taxi Centrale. Wij zorgen te allen tijde dat u, uw personeel of uw zakenrelaties in comfort en klasse op de plaats der bestemming aankomen.

Directie, personeel en relaties

Een zakelijke taxi inschakelen is voor bedrijven zeker geen overbodige luxe. Een ondernemer heeft het per slot van rekening al druk genoeg! In zo’n situatie is directievervoer voor u echt een uitkomst. Maak u geen zorgen over vervoer en laat dit met een gerust hart aan ons over. Zo heeft u onderweg nog even tijd om wat werk te verrichten en komt u altijd snel en veilig op uw bestemming aan. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van zakelijk taxivervoer om uw personeel of zakenpartners te laten chauffeuren.

Voor een stukje extra luxe kunt u gebruik maken van een drankarrangement. Prijzen hierbij zijn afhankelijk van het aantal personen. Bespreek dus gerust de mogelijkheden door even contact met ons op te nemen. Een uitstap met het bedrijf of een privéchauffeur zijn ook zaken die wij graag voor u mogelijk maken.

Taxivervoer in comfort en stijl

Schiedam Taxi Centrale beschikt over zeer luxueuze taxi’s die perfect zijn voor zakelijk vervoer. Het gaat hierbij om de Mercedes E-Klasse en Vito. Onze wagens zijn echter niet de enige factor die voor een prettige rit zorgen. Elk van onze chauffeurs is ervaren, goed verzorgd en zeer klantvriendelijk. Zij zorgen ervoor dat u comfortabel en geheel in stijl op uw kantoor, congres, hotel of zakelijke afspraak aankomt.

Maak gebruik van het zakelijke vervoer van Schiedam Taxi Centrale! Wij staan klaar in de gehele regio Rotterdam. Boek uw privérit nu via 010 – 410 20 30 of het online formulier. Wij brengen u graag naar uw bestemming.

Back to Top