Schiedam Taxi Centrale doet ook zorgvervoer

Schiedam Taxi Centrale - ZorgvervoerSchiedam Taxi Service regelt uw vervoer van en naar het ziekenhuis met ons gespecialiseerde zorgvervoer in Schiedam. Wij zijn er ons hierbij van bewust dat er extra aandacht op dit soort momenten belangrijk is. Als u regelmatig naar het ziekenhuis, een specialist of andere behandelaar vervoerd moet worden maar niemand om u te brengen, staan wij graag voor u klaar. Schiedam Taxi Service voorziet u van een ervaren chauffeur. Iedereen kan hiervoor in aanmerking komen.

Vergoeding

In veel gevallen kan uw rit volledig worden vergoed door uw zorgverzekeraar. In deze wordt de volledige afhandeling hiervan verzorgd door Schiedam Taxi Centrale. Zo hoeft u niet voor te schieten en kunnen we samen de betaling regelen, op basis van uw polis, op een latere datum. Hebt u een inklapbare rolstoel? Deze kan eenvoudig in de kofferbak worden vervoerd. Onze ervaren chauffeurs zorgen er altijd voor dat u comfortabel, veilig en stipt op tijd op plaats van bestemming aankomt.

Hoe u uw chauffeur kunt bereiken

Dringend een chauffeur nodig? Bel Schiedam Taxi Service op het nummer 010-4102030 of leg uw afspraak vast door een mail te sturen naar info@schiedamtaxi.nl. Maak het uzelf makkelijk en contacteer ons 24 uur op voorhand. Wij brengen u zonder zorgen naar het hospitaal of uw specialist.

Back to Top Beup