Zakelijk vervoer

Schiedam Taxi Centrale - Zakelijk vervoerBij Schiedam Taxi Service hebben we luxe-voertuigen ter beschikking voor bedrijven in Schiedam, Rotterdam en de Rotterdamse haven. De voertuigen in kwestie zijn de Mercedes E-klasse en Vito. Een uitstap met het bedrijf of een privéchauffeur: wij maken het graag voor u mogelijk. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel en geheel in stijl op uw congres, hotel of zakelijke afspraak komt. Kortom: voor zakelijk vervoer in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres.

Extra dienstverlening

Voor net dat beetje extra kunt u bij Schiedam Taxi Service ook gebruik maken van onze drankaanbieding. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen. Gun uzelf die extra luxe. Dankzij onze ervaren, verzorgde en klantvriendelijke chauffeurs zijn wij zeker dat uw uitstap of privérit aan uw verwachtingen voldoet. Flexibiliteit, professionalisme en grote betrokkenheid: dat zijn onze centrale waarden. Twijfel niet langer, u bent bij Schiedam Taxi service aan het juiste adres.

Contacteer Schiedam Taxi Service

U wilt een chauffeur die u klassevol naar uw afspraken brengt? Boek uw privérit nu via het nummer 010-4102030 of door een mail te sturen naar info@schiedamtaxi.nl. Wij brengen u graag in stijl en in alle comfort op uw bestemming. Beschikbaar voor heel Rotterdam en de Rotterdamse haven.

Back to Top Beup