Prettig en plezierig leerlingenvervoer

Vervoer van en naar school, zwemles, schoolreisjes… Er zijn allerlei redenen om een schooltaxi in te schakelen. Schiedam Taxi Centrale verzorgt eveneens leerlingenvervoer in Schiedam. Iedere dag weer brengen wij diverse groepen leerlingen veilig en op tijd naar school en weer naar huis. Zo zorgen wij dat u hier geen omkijken meer naar heeft!

Taxi naar school, zwemles en uitstapjes

Het wegbrengen en ophalen van scholieren lijkt een simpele klus, maar kan toch best wat van u vragen. Het neemt per slot van rekening zowel uw tijd als uw energie in beslag. Daarom is het een verstandige keuze om leerlingenvervoer uit te besteden. Schiedam Taxi Centrale verzorgt taxiservice op allerlei gebieden. Zo kunt u tevens een beroep op ons doen voor veilig en snel vervoer van scholieren. Al voor vele scholen in Schiedam en Rotterdam hebben wij schoolvervoer mogen verzorgen.

Dit doen wij overigens niet alleen voor vervoer naar school en weer terug op contractuele basis. U kunt ons ook periodiek inschakelen voor vervoer van en naar zwemlessen. Of wat dacht u van schoolreisjes en andere educatieve uitstapjes? Ook hierbij zijn wij u met alle plezier van dienst.

Met zorg voor onze klanten

Een van onze opdrachtgevers is ABA Huis, een centrum voor kinderen en jongeren met gedrag- en ontwikkelingsstoornissen. Al onze medewerkers zijn ervaren en klantvriendelijk en geven alle cliënten de zorg en aandacht die zij verdienen. Wij hebben dus ook voor dit soort situaties de ervaring, zorg en kennis in huis om comfortabel en soepel vervoer te verzorgen. De chauffeurs van Schiedam Taxi Centrale zijn perfect in staat om iedere leerling op een bekwame én prettige manier te vervoeren. Keer op keer een veilige en fijne heen- en terugreis, dat is waar wij ons hard voor maken!

Meer weten of een afspraak maken? Dat kan! Schiedam Taxi Centrale is makkelijk te bereiken via tel. 010 – 410 20 30 of het online contactformulier. Wij staan u graag te woord.

Back to Top