Schoolvervoer dankzij onze taxi-service

Schiedam Taxi Centrale - SchoolvervoerSchiedam Taxi Service verzorgt ook schoolvervoer in Schiedam. Verschillende groepenleerlingen worden door ons elke dag veilig en op tijd bij school op- en afgehaald. Kies voor schoolvervoer door Schiedam Taxi service en u hebt geen omkijken meer naar het wegbrengen of ophalen van scholieren.

Wie kan op ons beroep doen

Momenteel rijden wij voor het Abahuis, een centrum voor kinderen en jongeren met gedrag- en ontwikkelingsstoornissen. Wij hebben voor dit soort situaties de ervaring, zorg en kennis in huis voor comfortabel en soepel vervoer. Uiteraard staan wij open voor alle andere scholen in Schiedam en Rotterdam. Dit kan op contractbasis zijn, bijvoorbeeld voor zwemlessen, waarvoor wij graag al uw wensen met u bespreken, maar ook voor een speciale gelegenheid als een schoolreis of uitstapje.

Onze werknemers zijn met hun ervaring perfect in staat om de leerlingen op een bekwame, maar ook vriendelijke manier naar school te brengen of af te halen. Bij Schiedam Taxi Service zijn uw leerlingen dus verzekerd van een veilige heen- en terugreis, keer op keer!

Hoe u Schiedam Taxi Service kunt contacteren

Wilt u graag meer weten over schoolvervoer? Dat kan! Wij zijn makkelijk te contacteren via het nummer 010-4102030 of via info@schiedamtaxi.nl.
Wij staan u graag te woord. Wij brengen graag uw kind van en naar school.

Back to Top Beup