Snel en comfortabel naar de luchthaven

Schiedam Taxi Centrale - LuchthavenvervoerMoet u snel bij de luchthaven zijn? Dat kan! Wij vervoeren u naar een van de luchthavens in de buurt, zoals Rotterdam, Schiphol, Zaventem, Düsseldorf of Eindhoven.

Met onze service luchthavenvervoer in Schiedam geniet u van een comfortabele en zorgeloze taxirit. Dit is een ideaal begin voordat u het vliegtuig instapt op weg naar uw volgende bestemming. In een van onze luxe 4-persoon Mercedes E-klasse, met genoeg ruimte voor al uw bagage, vervoeren wij u zonder problemen en stress naar de luchthaven. En dat alles voor een vaste, voordelige prijs.

Boekingen

Om uw reis zo vlot mogelijk te laten verlopen, raden we aan dat u minstens 24 uur op voorhand uw taxi boekt. Bent u met meer dan 4 personen? Geen probleem! Er is een toeslag voor Schiphol van 20 euro en voor de andere luchthavens van 25 euro voor een 8-persoons busje in plaats van een gewone 4-persoons taxi.

Contacteer Schiedam Taxi Centrale

Op zoek naar een rit naar de luchthaven? Boek uw taxi via het nummer 010-4102030 of via info@schiedamtaxi.nl. Zo komt u zonder zorgen en op tijd aan bij de luchthaven van uw keuze. Profiteer ook van onze actie tot maart!

Back to Top Beup